Yiwu City Liangdian Igračke Co, Ltd

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u laserskoj industriji!

Dom > Novosti > Sadržaj
Ne samo da se zadovoljava fitnes efekat, već i integrira modu
- May 16, 2018 -

U 21. vijeku zdravlje je pruženo bez presedana. Poslednjih godina vrhunac kvadratne fitnesa je porastao širom zemlje. Fitnes proizvodi su takođe postali najpopularniji zahtev. Lopta duge je nastala. Prema sveobuhvatnom izveštaju ankete o kineskoj fitnes proizvodnji, tržište fitnes proizvoda će rasti po stopi od 40% godišnje, a prodaja samo u 2012. godini će premašiti 150 milijardi juana!

Nova igračka za fitness, Rainbow Ball Rainbow, sastavljena je od četiri metra dugačke duge, linije za povezivanje, univerzalnog prstena, prstena i elastične lopte. Može plesati desetine šablona i oblika slobodno. Kao pokretna duge, nacrtajte prelep luk.

Igračka sa dugačkom loptom ne zadovoljava samo efekte fitnesa, već integriše modu i trend u jednu, je pametna i fleksibilna, lako se nosi, žene na radnom mestu mogu biti zauzete zbog posla, ne postoji veliki deo vremena za fitnes , dugačka lopta se zasniva na urbanim radnicima. Ovo zahteva, u napornom rasporedu da odradi vrijeme za igru duginih loptica, možete postići efekat skulptiranja kondicije.