Yiwu City Liangdian Igračke Co, Ltd

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u laserskoj industriji!

Dom > Znanje > Sadržaj
Super mekan, ultra čist, nelepljiv
- May 16, 2018 -

Ultra-svetla glina je vrsta papirne gline, koja se naziva ultra-lagana tla. Lakše je i ugodnije za gnječenje, pogodnije za modeliranje, a posao je vrlo slatko. U Japanu je prevashodno i predstavlja novu zaštitu životne sredine koja se pojavila u Japanu. Otrovni, prirodno osušeni, ručni materijal.

Glavna upotreba polimernog materijala za pjenušavo prah (vakuumske mikrosfere) za pjenjenje, a zatim sa polietil alkoholom, sredstvom za unakrsno povezivanje, glicerinom, pigmentima i drugim materijalima u određenom dijelu fizičkog mešanja.

1, ultra-lagan, super meko, super čisto, lepljivo, ne ostavljajući ostatke.


2, razne boje, možete koristiti osnovne proporcije boja za postavljanje raznih boja, miješanje boje je jednostavno i jednostavno za korištenje.

3, rad nije potreban za pečenje, prirodno suvo, bez pukotina nakon sušenja.

4, sa visokim stepenom integracije sa drugim materijalima, bez obzira da li je papir, staklo, metala ili čipka, sepali imaju odličan stepen bliskosti. Nakon sušenja i postavljanja, može se obojiti akvarelima, bojama ulja, akrilnim bojama, lakom za nokte i sl., Što je vrlo uključeno.

5. Brzina sušenja zavisi od veličine proizvodnje. Što je manji rad, brža brzina sušenja. Što je veća brzina sušenja, sporije vreme sušenja je. Generalno, vreme sušenja je oko 3 sata.

6. Nakon završetka rada, može se sačuvati 4 do 5 godina bez pogoršanja.

7. Sirove materijale se lako čuvaju, dodajte malo vode za vlaženje prilikom brzog sušenja i možete vratiti prvobitno stanje.