Yiwu City Liangdian Igračke Co, Ltd

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u laserskoj industriji!

Dom > Znanje > Sadržaj
Razvijanje detetovog razmišljanja i kognicije
- May 16, 2018 -

Boja Blato - vrsta obrazovnih igračaka koje koriste deca i mladi da kreiraju kreativne oblike, ali su zanatstvo i materijali mnogo veći od plastina, mekani i ne lepljivi. Posle sušenja boje, dodavanje odgovarajuće količine vode može povratiti mekoću i zaštitu životne sredine. Pogodan je za štipanje kreativnih radova.

Boja blata ima boje crvene, žute, plave, zelene, ružičaste, narandžaste, ljubičaste boje i mogu se mešati sa dva da bi se napravile druge boje boja blata, kao što su crvena + žuta = narandžasta, žuta + zelena = zelena trava.

Genska boja ima reproduktivnost i može se proizvoljno oblikovati u različite oblike. Prema različitim oblicima kalupa i matrica, boja blata se može napraviti u različitim predmetima, ili pod vodstvom nastavnika ili roditelja, kako biste stvorili ono što želite. Radovi imaju jedinstveni obrazovni efekat u koordinaciji dječjeg oka, prepoznavanja boje i kreativnog razmišljanja.

1. Glina boje koristi određene fizičke predmete kako bi stimulisala bebinu maštu. Oni mogu da koriste jednostavne alate kako bi učinili ono što mogu da zamisle.

2. Razvijati razmišljanje, sposobnost i sposobnost deteta.

3. Saznajte u boji, obliku i strukturi tokom reprodukcije.