Yiwu City Liangdian Igračke Co, Ltd

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u laserskoj industriji!

Pyraminx kocke

3x3 Pyramid Cube je izrađen od netoksičnih ABS materijala i dugotrajnih ne-bledih PVC naljepnica, što je netoksično i bez ukusa. Fine naljepnice koje omogućavaju bolje prepoznavanje boje i superiornu reproduktivnost, neće se lako oduzimati. to je klasična slagalica u boji. Okrenite i ...

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

71eEAxLOAKL._SL1500_.jpg

3x3 Pyramid Cube je izrađen od netoksičnih ABS materijala i dugotrajnih ne-bledih PVC naljepnica, što je netoksično i bez ukusa. Fine naljepnice koje omogućavaju bolje prepoznavanje boje i superiornu reproduktivnost, neće se lako oduzimati.

to je klasična slagalica u boji. Okrenite i okrenite četiri strane kocke i osigurajte da svako od četiri lica ima samo jednu boju. Ova brzina kocka je pogodna za početnike i profesionalne igrače. Odličan kao poklon za božićne / rođendane za prijatelje, članove porodice, početnike i profesionalce.

Piramidna kocka može povećati kombinaciju ručnog oka, stimulirati vaše imaginarne sposobnosti i poboljšati memoriju, opoziv, razmišljanje i fokusiranje. Ova brzina kocka takođe obezbeđuje sate izazovne i zabavne igre. Sa velikom praksom vi i vaša deca to možete rešiti za nekoliko sekundi! Sada dodajte u kutiju i uživajte u porodičnom vremenu sa ovom neverovatnom zagonetkom!

Hot Tags: kineske piraminke, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, prilagođene, cijene, kupuju, izrađene u Kini
Upit