Yiwu City Liangdian Igračke Co, Ltd

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u laserskoj industriji!

Dom > O nama

※ Naša fabrika

Yiwu Liangdian toys co., Ltd, to je profesionalna fabrika igračaka koja je osnovana 2007. godine; .main proizvodi: bilo kakve igračke za igru za stres, igračke za vežbanje, igračke za igru, igračke za novine, kao što je DNK stresna lopta, stretch ball, squishy mreža kugla, igračke za oči, ručnu terapiju, vežbe za vežbanje, čarobne kockice, zagonetke, igračke za rađanje, igre za vodu, bilo kakvu vrstu mršavljenja, gline, štapića, splatne lopte i sl. Svi su veoma dobrodošli na svetskom tržištu

Naša kompanija zapošljava više od 100 radnika. uz napore našeg celog osoblja, naš godišnji promet iznosio je više od 2,5 miliona dolara u 2017. godini.

Uvek smo se fokusirali na istraživanje, razvoj i inovacije. Da bismo poboljšali kvalitet, dizajn i tehnološki kapacitet, mi smo u potpunosti usaglašeni sa savršenim sistemom kontrole kvaliteta i zapošljavali profesionalno osoblje sa više od 5 godina iskustva.

Mi možemo pružiti OEM i ODM usluge prema vlastitoj specifikaciji kupca. Naša misija je da Vam pružimo kvalitetnu, konkurentnu cenu i blagovremenu isporuku! Svi proizvodi su EU i USA standardi. EN71 i ASTM su prihvatljivi.

Bićete oduševljeni našom robom i uslugom. tvoje poslovanje je veoma vrijedno za nas. Radujemo se stvaranju dobrih poslovnih odnosa s vama u bliskoj budućnosti

Ako ste zainteresovani za naše proizvode ili imate bilo kakva pitanja, molimo kontaktirajte: ldtoys88@hotmail.com.


※ Naš proizvod

Bilo koja vrsta igračaka za olakšanje stresa, obrazovne igračke, igračke za vežbanje, igračke za novitet


※ Primjena proizvoda

Deca igraju, vežbaju, oslobađaju stresa, poboljšavaju maštu


※ Naš sertifikat

ASTM, EN71, CPSIA, MSDS


※ Proizvodna oprema

Mašina za ubrizgavanje, mašina za štampanje.


※ Tržište proizvodnje

Većina naših proizvoda koji se prodaju u zemljama Evropske Unije, SAD, Kanadi, Australiji, Japanu; dobili smo veće povratne informacije i dobre predloge od naših klijenata.


※ Naša usluga

Imamo lanac snabdevanja. Ponuda - Naručite uzorke - Potvrdite porudžbinu - Provjerite QC - Isporuka - Obustava čuvanja - potražite robu kupcima. Ovaj lanac nam pomaže da uštedimo vremena, novac.